Személyes hatékonyság fejlesztése

Mit jelent a személyes hatékonyság és hogyan fejleszthető?

A személyes hatékonyság azt jelenti, hogy vannak céljaink, amelyekben hinni tudunk és rendelkezünk az azok eléréséhez szükséges, fejlődésünket leginkább szolgáló megoldásokkal. S hogy mire van szükség ennek fejlesztéséhez? A fejlődésre való nyitottságra, személyes közreműködésre, valós célkitűzésekre és az ahhoz vezető járható út megteremtésére.

„A hatékonyság azt jelenti, hogy helyesen tesszük a dolgokat. Az eredményesség azt jelenti, hogy a helyes dolgokat tesszük.” – Peter F. Drucker

Life coaching

Ha fejlődésre vágyik, ha személyes életében vagy munkájában megreked, ha céljai kitűzésében vagy azok elérésében segítségre van szüksége, ha megerősítésre vágyik, vagy ha csak egyszerűen nem akarja egyedül járni a sok esetben magányos útját, akkor a coaching a jó megoldás.

Készségfejlesztés

Csoportos keretek között megvalósított tréningjeink személyközpontúak, hatékonyak és a célorientáltak. Készségfejlesztő tevékenységünk fő tématerületei:

  • önismeret-, személyiségfejlesztés
  • kommunikáció, asszertivitás
  • konfliktuskezelés, problémamegoldás
  • stresszkezelés, burn out
  • veszteségek feldolgozása

Mediáció

Ha valamely kialakult konfliktushelyzetben szeretné rendezni kapcsolati, gazdasági vagy egyéb természetű vitás ügyét, ha szeretné elkerülni a peres eljárásokat, ha a konfliktushelyzetének megoldásában az ön számára fontos célok elérése mellett a kapcsolat normalizálására és megegyezésre törekedne, vegye igénybe a mediációt a békés megoldás érdekében!

Az ember növekedésorientált létező.
Keresse és találja meg az ön fejlődését szolgáló lehetőségeket!