Bemutatkozás

Cégünk filozófiája

Az emberi vagy szervezeti problémák megoldására sokan szeretnének valamilyen jól működő receptet, amely lehetőleg azonnali megoldást nyújt. Úgy, mint egy testi betegség esetén felírt pirulát, amit csak be kell venni, aztán minden további személyes közreműködés nélkül létrejön a kívánt hatás.

Hisszük, hogy az emberi és a szervezeti problémahelyzetek megoldása elképzelhetetlen az érintett személyek aktív közreműködése és változásra való hajlandósága nélkül. Mi ehhez biztosítunk támogatást, útmutatást, képzést, problémamegoldó, a személyes és a szervezeti hatékonyságot növelő módszereket, kinek-kinek a saját igényét, illetve a megélt problémáját figyelembe véve. Munkánk során a hangsúlyt a “miért” – lehetőség szerinti – megértésére helyezzük, amelyet követően foglalkozunk a “mit kell tenni” alapú megközelítésekkel.

Partnereink

Rettegi Zsolt

tréner, mediátor, mentálhigiénés szakember

Hat év iparban eltöltött idő után a felnőttképzéssel és az egyénre irányuló fejlesztő munkával, készségfejlesztéssel 1991-ben, a HR tanácsadással, vezetőképzéssel és szervezetfejlesztéssel 1996-ban kerültem közvetlen, máig tartó kapcsolatba. Az elmúlt évtizedek megtanítottak arra, hogy tiszteljem és szeressem ezeket a szakmai területeket.

Hiszem, hogy minden ember számára lehetőség és egyúttal feladat is a fejlődés és a személyes kiteljesedés. Munkámat akkor tartom sikeresnek, ha a partnereimmel való együttműködés hozzá tud járulni ennek megéléséhez, eléréséhez személyes és szervezeti szinten egyaránt.

Retteginé Böröcz Katalin

tréner, kommunikációs szakember

Pedagógusként indultam el a szakmai pályámon, majd trénerként hamar a közoktatási kereteken kívüli készség- és képességfejlesztés világába csöppentem. Közel egy évtizednyi tréneri munka után találtam rá az üzleti coachingra, amelyben legnagyobb feladatnak és értéknek a partneri együttműködésen alapuló, az ügyfél személyes fejlődését biztosító inspiráló közeg megteremtését tartom.

Mint az embereket általában, engem is hajt a világ megismerésének a vágya, a valahova tartozás élménye, a fejlődés és az, hogy a személyes életemnek ura legyek.

Mi önnel együtt haladunk, ha személyes vagy szervezeti hatékonyság vonatkozásban segítségre van szüksége.