Közlekedési magatartásformáló tréning

A tréning célja

A képzés sikeres elvégzésével a résztvevő felismeri a kulturált közlekedés egyéni felelősségen alapuló sajátosságát, felismeri saját személyiségének és viselkedésének kulturált közlekedést befolyásoló sajátosságát és képes kijelölni azon fejlődési irányait, szükségleteit, amelyekkel személyesen hozzá tud járulni a kulturált közlekedési magatartás kialakulásához, folyamatos fejlesztéséhez.

A tréning célcsoportja

Természetes személyek, akik a gépjárművezetés bármely kategóriájában jogosítvánnyal rendelkeznek. A képzés természetéből fakadóan különösen ajánlható gépjárművezető képzésben közreműködők számára, akik a közlekedési morál kialakításában és multiplikálásában kulcsszerepben vannak.

A tréning tartalmi elemei

  • Személyes életvitel és a kulturált közlekedés összefüggései
  • Konfliktuskezelési magatartás és kulturált közlekedés összefüggései
  • Kockázatkezelési magatartás és kulturált közlekedés összefüggései
  • ÉN és a MÁSIK, kölcsönhatás a viselkedésben
  • Kulturált viselkedés általános jellemzői, viselkedés feszült helyzetekben, a viselkedés kontrollja, az önkontroll lehetőségei.
  • Viselkedéskultúra a közlekedésben

Az egyes résztémák időbeli ütemezése, időráfordítása függ a résztvevők személyes motivációjától, fejlődési szükségletétől.

Egyéb információk

Pontos helyszínválasztás a jelentkezési létszám, illetve az érdeklődő partneri kör függvénye. A tréning indításához szükséges minimum létszám 6 fő.

Amennyiben érdeklődik tréningünk iránt, írjon nekünk!
 

Kép forrása: http://www.hetek.hu/eletmod/201311/aszfaltbetyarok_fulkehuszarok Dátum: 2016.04.27.